Carpaccio de bacallà. M. Carme Papiol Gené. Acril·lic / Tela |
Ingredients:
Bacallà remullat
Oli d’oliva
Tomàquet madur
Olivada negra
El
bacallà un cop el tinguem remullat al punt, o si el comprem remullat,
li traiem la pell i el posem sobre paper de cuina, per treure-li el
màxim d’aigua, l’emboliquem ben fort amb paper film com si fos un
caramel i el posem unes hores al congelador, així el podrem tallar molt
fi.
Tallem el tomàquet, traiem les llavors i ratllem. Reservem
Quan
volguem preparar-lo, a una plata per servir posarem una capa fina
d'olivada, a sobre el bacallà que el farem a talls d’un mig centímetre,
(si tenim maquina de tallar embotits ens anirà molt bé). A sobre el
pintem amb el tomàquet ratllat i reguem amb oli d’oliva.
-:-
Hola,
ResponEliminaHe vist que teniu moltes receptes al bloc, i m‘agradaria presentar-vos la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 28000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, podeu afegir el vostre.
Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Voleu formar part de la nostra família?
Quedem a la vostra disposició!
Bernat
Lestevesreceptes.cat
Hola,
ResponEliminaHem vist que tens moltes receptes al teu bloc i et volem presentar www.lestevesreceptes.cat, un portal web on els nostres usuaris poden buscar entre més de 37.000 receptes de les pàgines i blocs més populars en llengua catalana.
A la nostra página hem creat la secció TOP BLOCS DE RECEPTES, un rànquing de blocs on tu també pots afegir el teu bloc. Nosaltres indexem les teves receptes i els usuaris les poden trobar utilitzant el nostre potent motor de recerca. Lestevesreceptes.cat té més de 2.000 visitants únics cada dia que busquen receptes a la nostra página, generant una gran quantitat de tràfic per tots aquells blocs que formen part del nostre portal. I el millor de tot és que no t’has de preocupar de res perquè tot a Lestevesreceptes.cat és gratis!
Lestevesreceptes.cat forma part del segon portal de receptes més important del món, amb presència a 37 països diferents. Tenim pàgines germanes a França, Portugal, Itàlia, Estats Units o Suècia, entre d’altres.
Vols formar part d’aquesta gran familia?
Moltes gràcies per la teva atenció i restem a la teva disposició!!!!
Carles Vicente
Lestevesreceptes.cat