divendres, 9 de novembre del 2012

Truita d'espinacs

Truita d'espinacs. Maria Miras. Acrílic / paper

-:-

Truita d'espinacs
(Maria Miras)

Ingedients: Ous, espinacs, ceba, oli i sal

S'agafen els fesols, es bullen i es retiren. Es guarda una mica del suc.

Es trinxa la ceba i es posa en una paella amb oli, a foc lent, fins que s'estova. Just abans que comenci a enrossir-se, s'hi afegeixen els espinacs, i quan estan sofregits, els fesols. Al cap d'un minut, es retira tot de la paella, es posa en un bol i es deixa refredar.

Quan la barreja ja és freda, s'hi afegeix els ous batuts i una mica del suc de coure els fesols.

Es barreja tot bé i s'emmotlla. Al damunt hi posarem una capa de formatge ratllat i ho introduïm al forn fins que estigui gratinat, uns 5 minuts aproximadament.
.
-:-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada