dimecres, 27 de novembre del 2013

Sarsuela

Fineta Ferré Giralt.  / Acrílic sobre tela 46 x 38 cm.

Sarsuela
(per 4 persones)

Ingredients:

4 Sípies
4 Talls de rap
4 Talls de lluç
4 Escamarlans
4 Gambes vermelles
4 Llagostins
24 Musclos
24 Cloïsses
2 Cebes
2 o 3 Alls
1 Tomaca
Un bri de bitxo
Pebre vermell
100 cc. de Conyac
Sal
Oli
1 Fulla de llorer

Es posa oli a la paella, s'hi fregeixen els crustacis alls a raó de 2 minuts per banda i es reserven. A banda , se salen els peixos de tall, s'enfarinen i salpebrem bé.

Es fregeixen en l'oli que ha quedat, a foc no gaire fort per tal que no es cremi la farina. També és fregeixen les sípies i el calamar. Tot seguit, i aprofitant l'oli de fregir, n'hi afegim una mica més sí cal.

Es fa un sofregit de ceba ben trinxada fins que el sofregit sigui ben fosc, s'hi afegeixen els alls i la fulla de llorer i el bitxo, seguidament incorporem la tomaca, es cou fins que sigui ben lluent i s'hi tira el conyac, es deix reduir. Ho cobrim amb el brou amb que prèviament haurem bullit els musclos i les cloïsses.

Es cou tot plegat 5 o 10 minuts, s'hi afegeix el peix de tall el de crosta, sí cal s'hi afegeix una mica d'aigua.

Bon profit.

-:-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada