divendres, 1 de juny del 2012

Guisat de conill amb picada

Guisat de conill amb picada. Marisa Mrales Ortega. Oli / Tela

Guisat de conill amb picada
(Marisa Mrales Ortega)

-->Ingredients:

un conill d'1kg i ½ aprox.
1 ceba
3 grans d'all
unes llesques de pa torrat
un pessic de nou moscada
un got de vi blanc
un grapat d'ametlles torrades
julivert picat
oli d'oliva
sal
aigua

Elaboració:

Netejar el conill, trossejar-lo i salpebreu (reserveu el fetge)
En una cassola amb oli sofregiu la ceba trossejada. Després, afegiu els alls i les llesques de pa.
Un cop daurats retireu els alls i el pa i fregir amb el mateix oli, el conill, inclòs el fetge.
Col·loqueu els alls i el pa en un morter i piqueu-los.
A continuació afegiu les ametlles, la nou moscada i el fetge fregit del conill.
Una vegada picat, afegiu la picada al conill, juntament amb vi blanc i got d'aigua.
Guiseu-lo a foc suau durant 30 min. Aproximadament, fins que estigui ben tendre (si durant la cocció es queda sense aigua, afegiu-ne més).
Empolseu el conill amb julivert picat i ja el podeu servir.

-:-